Safiyah's FotoPage

By: Safiyah Maisarah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 12-Nov-2008 20:15 Email | Share | Bookmark
Autumn series







Cuaca tersangat la ok hari ni..dah 3 bulan tak pegi car boot sales..so hari ni kami pergi old cotes..saja mencuba nasib kot2 ada terjumpa barang2 yg best ke..tapi macam biasa la, Yaya yg dapat paling banyak barang..memandangkan matahari tgh ada lagi..so kami pun pergi botanical garden..dah lama sebenarnya nak pegi sini nak amik gambar utk autumn..tapi weekend asyik bz je..weekend ni je yg rasa rileks sket..dah nak masuk winter dah..daun2 pun dah banyak gugur..more pics at http://blog.safiyahmaisarah.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net