Safiyah's FotoPage

By: Safiyah Maisarah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Saturday, 2-Aug-2008 11:06 Email | Share | | Bookmark
bbq lagi @ derwent reservoir,derbyshire












Memandangkan summer yang dah nak abis ni...last weekend qariah kitorang buat bbq lagi...13 family yg join + prof Lee (supervisor mama masa kat UKM)..kali ni buat kat area empangan..tepi tasik..lebih kurang 30 minit dari umah...view lawa tapi rugi tak fapat amik gambar banyak sangat pasal Yaya tak dapat dikawal.. seronok sangat dapat main2 ngan kawan kat tempat luas..main air..main tanah..abis kotor baju..last2 pakai pampers je..hu..kalah anak mat saleh



Sunday, 20-Jul-2008 13:06 Email | Share | | Bookmark
strawberries picking

 
 
 
View all 33 photos...













Semalam pergi strawberries picking..dekat je ngan rumah..10 minit..semalam last day untuk strwaberries picking dekat kebun tu pasal dah end of season ..nasib baik ada buah lagi.....7 family yang pergi...family Masoni,Bukhari,abg Zahuri,abg Suzaili,Azizi n Saiful


Sunday, 13-Jul-2008 14:03 Email | Share | | Bookmark
weekend @ skegness

 
 
 
View all 42 photos...















hari ahad lepas pergi picnic kat skegness beach..6 family yg join...family masoni,azizi,saiful,razlan n zack...alhamdulillah cuaca ok..tak hujan..lepas picnic..pergi main2 kat theme park..yaya mula2 bukan main lagi nak naik gajah..masa naik nangis2 pulak..takut..nasib baik masa pergi tu theme park dah nak tutup..kalau tak lagi banyak abis duit..lepas theme park tutup...pergi pusing2 kat skegness town pulak..pastu balik



Sunday, 6-Jul-2008 00:50 Email | Share | | Bookmark
hari keluarga Sheffield @ hazel park









Friday, 30-May-2008 01:48 Email | Share | | Bookmark
yaya's birthday @ creche

 
 
 
View all 6 photos...




[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net