Automate your Marketing
with Womplify




 
Safiyah's FotoPage

By: Safiyah Maisarah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Nov-2008 20:15 Email | Share | | Bookmark
Autumn series







Cuaca tersangat la ok hari ni..dah 3 bulan tak pegi car boot sales..so hari ni kami pergi old cotes..saja mencuba nasib kot2 ada terjumpa barang2 yg best ke..tapi macam biasa la, Yaya yg dapat paling banyak barang..memandangkan matahari tgh ada lagi..so kami pun pergi botanical garden..dah lama sebenarnya nak pegi sini nak amik gambar utk autumn..tapi weekend asyik bz je..weekend ni je yg rasa rileks sket..dah nak masuk winter dah..daun2 pun dah banyak gugur..more pics at http://blog.safiyahmaisarah.com


Saturday, 11-Oct-2008 20:28 Email | Share | | Bookmark
12 Syawal - open house rumah kami lagi...

 
 
 
View all 15 photos...









hu...kami buat open house lagi..tapi kali ni untuk semua warga Sheffield..bz betul..start dari tgh hari tak stop2 orang datang sampai la ke malam..walaupun agak letih,tapi seronok sgt...menu kali ni nasik kerabu...lauk2 semua habis..cuma tinggal tumis je..tuan rumah bz..ni je gambar2 yg sempat ambik hari tu...terima kasih pada semua yg datang..mintak maaf la ye kalau ada yg terkurang..minggu depan turn kitorang pulak pegi beraya..ada dua qariah lagi yg tak kena serang..hihi..


Saturday, 4-Oct-2008 12:12 Email | Share | | Bookmark
3,4 & 5 syawal..open house kampung kami lagi



3 syawal - rumah Haris + Suzaini



4 syawal - rumah abg Hadi + kak Siti




pagi 5 syawal - rumah abg Suzaili + kak Azu




malam 5 syawal - rumah Masoni + Maziah




Wednesday, 1-Oct-2008 12:52 Email | Share | | Bookmark
2 syawal - open house kampung kami lagi...



rumah abang Idris + Kak Ainun



rumah abang Zahuri + kak Pah

hari ni kat kampung kami ada 3 buah rumah yg buat open house...sebelah siang rumah abg Idris n abg Zahuri...sebelah malamnya pulak buat kat rumah kitorang...











kat atas tu gambar2 tetamu yg datang..open house kitorang start pukul 8malam dan tetamu yg last skali balik lebih kurang pukul 12tgh malam...menu pada malam tu kuzi ayam cicah roti dan mee hailam..alhamdulillah semua makanan abis..tak membazir..huu...raya kami tahun ni meriah sket dari tahun lepas..




Tuesday, 30-Sep-2008 11:09 Email | Share | | Bookmark
1 syawal - majlis raya Sheffield & open house orang kampung kami

 
 
 
View all 6 photos...





majlis raya start pukul 9pagi,sewa dewan dengan orang pakistan...mula2 sembahyang raya..lepas tu ada majlis makan2..majlis abis dalam dekat2 pukul 1tgh hari..lepas abis majlis kami terus pergi open house Razlan..lepas tu balik rumah charge power sket..pasal semalam tido pukul 3pagi..letih woo..malam nanti nak keliling area rumah kami...ada open house inter Tinsley..



rumah abang Rizal + kak Rozie




rumah Azizi + Zakiah



rumah Yen + Dila


rumah Saiful + Nita



rumah Bukhari + Ruhil

lepas maghrib..lebih kurang pukul 8 malam kitorang dah start beraya..kami start pergi rumah abang Rizal dulu...dan last skali rumah abang Taib..lebih kurang pukul 12lebih baru balik rumah...hu...nasib baik la raya kat sini meriah...terubat la sket rasa teringat kat family + kawan2 kat Malaysia..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net